Home » Knowledge hub » Jouw creatieve toekomst begint hier: Gratis infosessie met Belgian Advertising School en Allyens

Daily life

Ben jij op zoek naar manieren om jouw creatieve passie om te zetten in een succesvolle carrière? Dan is deze online infosessie op maandag 8 mei (18:00-19:30) precies wat je zoekt!

Tijdens deze sessie delen experts van Allyens en de Belgian Advertising School waardevolle inzichten over studiemogelijkheden en carrièremogelijkheden in de creatieve industrie. Je leert meer over communicatie in de tijd van AI en hoe je jezelf kunt onderscheiden in deze branche.

Maar er is meer! Deze sessie is niet alleen educatief, maar ook interactief. Je krijgt de kans om vragen te stellen en direct in contact te komen met onze experts. Zo kun je echt de diepte in gaan en jouw vragen beantwoord krijgen.

Deze sessie is interessant voor jou als …

  • Je binnenkort afstudeert of net bent afgestudeerd en nog niet weet wat jouw mogelijkheden zijn in de marketing- en communicatiesector.
  • Je nog verder wilt studeren, maar nog niet weet welke opties er zijn.
  • Je geïnteresseerd bent om je aan te sluiten bij de Belgian Advertising School, maar nog vragen hebt.

Deze sessie is geschikt voor …

studenten die nog niet zeker weten welke richting ze op willen in de marketing- en communicatiesector en die hun creatieve passie willen omzetten in een succesvolle carrière.

Wanneer gaat deze sessie door?

Deze online sessie vindt plaats op 8 mei (18:00-19:30). Schrijf je nu in via deze LINK en ontvang uiterlijk op maandag alle informatie over deze sessie via e-mail.

Mis deze kans niet om je creatieve toekomst vorm te geven en je carrièremogelijkheden te ontdekken.

EN