Home » Knowledge hub » “We willen niet té woke zijn in onze marketing”: Marketing in tijden van polarisatie (On-demand webinar)

Webinar

Veel marketeers maken zich zorgen over de polarisatie van onze samenleving en weten niet hoe ze hiermee om moeten gaan. De samenleving wordt steeds diverser, maar ook steeds meer gepolariseerd, waardoor marketeers zich in een paradox bevinden. Enerzijds willen ze relevant zijn in een superdiverse samenleving, maar anderzijds willen ze hun ‘huidige klanten’ niet verliezen. Hoe navigeer je als marketeer de polarisatie die aanwezig is in onze samenleving en omarm je inclusie op een authentieke en juiste manier?

Tijdens deze webinar onderzoeken we ‘woke’ en geven we tips over hoe je inclusie op een effectieve manier kunt integreren in je marketing. Onze expertise in inclusieve marketing heeft ons geholpen om verschillende merken te begeleiden bij het zetten van de juiste stappen en het bieden van antwoorden op deze vragen.

————————

Over Allyens

Allyens is een strategisch bureau gespecialiseerd in inclusieve marketing. Het bureau heeft expertise in het begeleiden van organisaties in het integreren van inclusie en heeft onder andere samengewerkt met organisaties zoals Telenet, Brussels Airport, VDAB, Unilever en Stad Gent.

Praktisch

Je kan deze webinar gratis herbekijken via deze link

EN