Inclusieve wat?

Bij Allyens zijn we altijd in de weer (ja, écht altijd) om marketing en communicatie inclusiever te maken. Maar dat zijn lang niet de enige domeinen waarin actief gewerkt wordt aan inclusie. Dus, in plaats van het over onszelf te hebben, dachten we dat het een leuk idee was om de aandacht te vestigen op anderen. En dan zeker op mensen die (nog) niet zo vaak in de spotlights komen, terwijl ze toch indrukwekkende dingen verwezenlijken waar wij ook nog wel iets van kunnen leren.

Voilà. Dat is dus wat we willen doen met de Inclusieve top 30: 30 mensen oplijsten die het afgelopen jaar iets bijzonders gedaan hebben voor inclusie (‘t is eens iets anders dan het album van het jaar, hé?).

We hopen dat je even hard onder de indruk bent als wij, dat je geïnspireerd raakt of gewoon je nieuwe favoriete instagram-profiel ontdekt.

Scroll snel naar beneden om te ontdekken wie in onze lijst staat! ⬇️

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond inclusie en diversiteit? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief!

We’ll never share your details. See our Privacy Policy

Deel de Inclusieve Top 30:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ze zeggen wel ‘ns dat kiezen verliezen is, en eerlijk gezegd voelde het wel een beetje zo. Daarom schakelden we ons netwerk in, en vroegen we welke mensen volgens hen niet konden ontbreken in onze Inclusieve Top 30. Uit die antwoorden kwam een longlist met zo’n 150 (!) kandidaten naar voren. Daarna ging onze intern werkgroep ermee aan de slag om tot een shortlist (nu ja, 30 is nu ook weer niet zo short) te komen.

Wij hebben deze namen opgenomen in onze Inclusieve Top 30.

  • Omdat wij vinden dat hun werk onze samenleving een stuk inclusiever (én beter!) maakt.
  • Omdat we vinden dat dat méér aandacht verdient.
  • Omdat we houden van lijstjes.
  • Omdat ze ons inspireerden.
  • Omdat we hopen dat we nog veel van hun mogen horen in de toekomst.
  • Omdat ze 2020 een beetje minder deprimerend maakten.
 

Hoeveel redenen hebben we nodig? Wat we willen zeggen is: wij zijn onder de indruk van hen. En dat gevoel willen we graag met jullie delen.

Deze lijst is in willekeurige volgorde opgesteld.

Arrow-up
EN
NL EN