De ultieme masterclass voor inclusieve merken

De samenleving wordt steeds diverser. Hoe je daar als merk mee omgaat? Met inclusieve marketing! In onze reeks (virtuele) masterclasses leer je alles wat je moet weten om er zelf mee aan de slag te gaan.

Inclusieve marketing is geen magische oplossing waarmee je een steeds diversere maatschappij bereikt, maar het komt er wel dicht bij in de buurt. Benieuwd wat inclusieve marketing voor jouw merk kan betekenen? Dan zijn onze masterclasses iets voor jou!

Op het programma:

In 4 sessies leer je van onze eigen specialisten wat inclusieve marketing is, ontdek je het belang van een inclusieve mindset, teken je een plan uit om je eigen organisatie inclusief te maken en ontdek je hoe je dat allemaal vertaalt in inclusieve copy.

Laptop
On demand

Een introductie tot inclusieve marketing.

Taha is niet alleen oprichter, Managing Partner van Allyens en opgenomen op de Forbes 30 under 30 lijst, hij is ook een expert als het gaat over inclusieve marketing. Bovendien kan hij daar wel héél overtuigend over praten. De ideale spreker dus om jou alvast een introductie te geven tot inclusieve marketing!

Laptop
On demand

Jouw plan van aanpak voor een inclusieve organisatie.

In deze sessie ontdek je niet alleen waarom investeren in diversiteit en inclusie een slimme keuze is, maar ook hoe je zelf een inclusieve organisatie kan zijn. We bekijken hoe je aandacht kan hebben voor diversiteit, hoe je discriminatie tegengaat, welke acties je op korte en lange termijn kunt ondernemen en hoe andere bedrijven het aanpakken. 

Laptop
On demand

Intersectionaliteit: het begin van een inclusieve mindset.

In deze sessie krijg je meer inzicht in je eigen positie in de samenleving, wat die positie betekent en hoe je hier rekening mee kan houden in de communicatiewereld. Deze inzichten komen allemaal voort uit intersectionaliteit: een begrip over de identiteit(en) van mensen en hoe die beïnvloed worden. 

Laptop
On demand

Inclusieve copy van A tot Z.

De woorden die je gebruikt doen ertoe en kunnen een verschil maken. Daarom gaan we in deze sessie dieper in op inclusieve copy. Je ontdekt wat we precies bedoelen met inclusieve copy én delen concrete tips zodat jij er zelf mee aan de slag kunt gaan. Klaar om de juiste woorden te vinden? Schrijf je dan in voor deze sessie.

Nadat je je hebt aangemeld via de bovenstaande form, ontvang je een e-mail met de toegangslink tot de verschillende sessies. Indien je de e-mail niet hebt ontvangen, bekijk je je spamfolder of stuur je ons een e-mail naar discover@allyens.com

Trusted by some amazing brands  ❤

Arrow-up
EN
NL EN