De ultieme masterclass voor inclusieve merken.

Hé, heb jij je goede voornemens nog op een rijtje? Wij kunnen je anders verklappen dat 2021 het jaar van de inclusieve marketing wordt. Of toch als je onze reeks (virtuele) masterclasses meepikt. 

Heb jij zin om bij te leren en de meerwaarde van inclusieve marketing te ontdekken? Dan hebben wij voor jou alles wat je nodig hebt om het komende jaar inclusief te werken!

Op het programma:

In 4 sessies leer je van onze eigen specialisten wat inclusieve marketing is, ontdek je het belang van een inclusieve mindset, teken je een plan uit om je eigen organisatie inclusief te maken en ontdek je hoe je dat allemaal vertaalt in inclusieve copy.

Laptop
On demand

Een introductie tot inclusieve marketing.

Taha is niet alleen oprichter, Managing Partner van Allyens en opgenomen op de Forbes 30 under 30 lijst, hij is ook een expert als het gaat over inclusieve marketing. Bovendien kan hij daar wel héél overtuigend over praten. De ideale spreker dus om jou alvast een introductie te geven tot inclusieve marketing!

Meld je aan!
Laptop
On demand

Jouw plan van aanpak voor een inclusieve organisatie.

In deze sessie ontdek je niet alleen waarom investeren in diversiteit en inclusie een slimme keuze is, maar ook hoe je zelf een inclusieve organisatie kan zijn. We bekijken hoe je aandacht kan hebben voor diversiteit, hoe je discriminatie tegengaat, welke acties je op korte en lange termijn kunt ondernemen en hoe andere bedrijven het aanpakken. 

Meld je aan! 
Laptop
On demand

Intersectionaliteit: het begin van een inclusieve mindset.

In deze sessie krijg je meer inzicht in je eigen positie in de samenleving, wat die positie betekent en hoe je hier rekening mee kan houden in de communicatiewereld. Deze inzichten komen allemaal voort uit intersectionaliteit: een begrip over de identiteit(en) van mensen en hoe die beïnvloed worden. 

Meld je aan!
Laptop
On demand

Inclusieve copy van A tot Z.

De woorden die je gebruikt doen ertoe en kunnen een verschil maken. Daarom gaan we in deze sessie dieper in op inclusieve copy. Je ontdekt wat we precies bedoelen met inclusieve copy én delen concrete tips zodat jij er zelf mee aan de slag kunt gaan. Klaar om de juiste woorden te vinden? Schrijf je dan in voor deze sessie.

Meld je aan! 

Trusted by some amazing brands  ❤

Arrow-up
EN
NL EN