Home » Kenniscentrum » Op zoek naar een nieuwe uitdaging? 7 redenen waarom je beslist bij Allyens moet werken

Daily life

Vraag je je ook af waarom je de subtiele neiging voelt om lid te worden van het Allyens-team? Lees rustig verder, en je komt er zo achter! Een spiksplinternieuw creatief agency gespecialiseerd in inclusieve, virale en jongerencommunicatie voor een digitaal verbonden globale wereld. Een hele mondvol, maar dit zijn de verschillende onderdelen die alvast een tipje van de sluier oplichten.

1. We zijn het meest diverse communicatiebureau van België

Het doel van Allyens is gericht op het super diverse, digitaal verbonden publiek van tegenwoordig. Het is een antwoord op merken die de bestaande diversiteit van onze samenleving negeren. Als gevolg daarvan sluiten die merken zichzelf buiten van cruciale onderdelen die ons allemaal samenhouden. Diversiteit is een prominent kenmerk van het talent dat bij ons op kantoor rondloopt. We willen ons opnieuw verbonden voelen met de wereld. Daarom zorgen we ervoor dat mensen zich niet buitengesloten voelen en dat ze zichzelf herkennen in onze campagnes én in onzewerkvloer. Werken bij ons betekent dus werken met mensen van verschillende landen, achtergronden, culturen, enzoverder. Een beetje zoals in het buitenland werken. Je snapt het wel eens je hier belandt.

2. We geloven niet in eenheidsworst

Het motto van Allyens? Als jij de samenleving uitsluit, dan zal de samenleving dat ook met jou doen. Allyens gelooft in een inclusieve aanpak. En hoe inclusiever, hoe beter. Mensen en al hun identeiten worden samengenomen en gerespecteerd in dit bureau. Iedereen is uniek op zijn/haar/hun eigen manier. Niemand is mainstream. Niemand past in één vakje. En toch is het probleem dat we de hele tijd gelabeld worden met waar we deel van zouden moeten zijn. Niet bij Allyens. Wij segmenteren niet op basis van ethnische achtergrond, religie, sekse, geaardheid, gender of om het even welk ander aspect waarmee je mensen zou kunnen uitsluiten. Begrijp ons niet verkeerd, dé identiteit bestaat niet, maar het gevoel van inclusie is belangrijk. Dus euh, werken bij Allyens betekent er écht bij horen.

3. We drijven jouw creativiteit tot het uiterste

Onze werkethos? Als je elke dag héél veel wil bijleren, zit je bij ons op de juiste plek op het juiste moment. Bij Allyens krijg je de kans om op vlak van creativiteit groots te denken en enorme stappen te zetten. Je zal werken op projecten waarin je met een onbeperkte geest tot de meest waanzinnige, en toch doordachte ideeën komt. Dus, als het je niet afschrikt om te experimenteren met je brein en vaardigheden, word jij de persoon die marketingcampagnes tot een goed einde brengt.

4. Je zal genieten van het start-up leven

Niets beters dan vanaf nul beginnen. Dat geldt ook voor werken bij een start-up. Motivatie en geniale ideeën zijn het antwoord op jouw vragen. Bij Allyens heb je het geluk dat je ervaart hoe het is om een nieuw bureau op te zetten én onderhouden. Elk onderdeel van ondernemerschap zal op je af komen, maar dat is hoe je de meest waardevolle en relevante inzichten verwerft. Er zal een overdaad aan grote carrièrekansen zijn in dit agency dat aan sneltempo groeit. Niets om je zorgen over te maken, maar wel kansen om met beide handen te grijpen, of beter, met heel je lichaam!

5. Wij zijn – als millennials – pioniers in het werken mét millennials

Millennials zijn de dag van vandaag de meest kostbare bevolkingsgroep, maar worden ook het minst begrepen. Bij Allyens is dat probleem alvast opgelost, dus kom erbij! We zijn pioniers in het werken met de generatie waarvan we zelf deel uitmaken. Bovendien geven we de voorkeur aan millennials actief inschakelen in al onze projecten en onderzoeken. Omdat millennials een centrale rol innemen in dit agency, kunnen we zeggen dat onze opgedane kennis intussen de expertise vormt die ons zo uniek maakt. Net zoals millennials.

6. We creëren projecten die miljoenen mensen bereiken

Allyens gelooft dat een verhaal niet echt bestaat als het niet viraal gaat. Wat dit bureau kenmerkt is het creëren van meerwaarde door storytelling. Dat, en het streven naar een viraal resultaat vormt de kern van onze marketingcampagnes. Het gaat ons om een spoor achterlaten, impact maken en de aandacht bij het publiek leggen. Want als het publiek wilt meedoen en hun gedrag verandert door onze content, is onze missie geslaagd. De ideale motivatie om zelf een rol te spelen bij onze doelstellingen, nietwaar?

7. Je zal samenwerken met ronkende namen

Thomson Reuters, BNP Paribas, Stad Antwerpen, Ketnet, VDAB, VRT, de Vlaamse Overheid en nog veel meer grote bedrijfsnamen staan in het portfolio van Allyens. In slechts drie jaar is er een hele lijst van projecten waar Allyens tijd en moeite in stak. De mond-aan-mond reclame en onze sterke visie gaven ons de kans om met zulke kleppers samen te werken. Reden te meer om aan boord te komen en het zelf verder te vertellen, toch?


Op dit moment hebben we een aantal openstaande vacatures. En die vullen we graag op met creatieve, ambitieuze mensen die deel willen uitmaken van een agency met een kristalheldere missie. Ben jij zo iemand?

NL