Home » Kenniscentrum » Onze oprichters, Taha Riani en Hanan Challouki, staan op de Forbes 30 under 30 lijst

Daily life

Even Forbes citeren: “They may be young, but they are ones for the ages.”. Met de jaarlijkse 30 onder 30 lijst verzamelt Forbes jong Europees talent in diverse categorieën. En de oprichters van Allyens staan nu te blinken op de 30 onder 30 lijst voor Media & Marketing.

Challouki en Riani, respectievelijk 26 en 23 jaar oud, richtten dit bureau drie jaar geleden op. Hun visie was om marketing en communicatie inclusief en toegankelijk voor iedereen te maken. En in die drie jaar hebben ze niet alleen bewezen dat ze een impact hebben op de industrie, maar ook dat ze miljoenen Millennials kunnen bereiken.

Door samenwerkingen met klanten als BNP Paribas, VRT en Colruyt Groep, groeit Allyens langzaam maar zeker uit tot een agency met een unieke expertise in het domein van virale en inclusieve communicatie en marketing. De erkenning van Forbes is een hele eer voor Allyens.

De redactie van Forbes lichtte duizenden genomineerden door en schakelden een jury van experten in om tot een 30 onder 30 lijst te komen waarop enkel echte industrieleiders staan. De jury voor Media & Marketing bestond uit Arianna Huffington (zakenvrouw and co-oprichter van de Huffington Post), Charlotte Moore (Director of Content at BBC) en Emilie Tabor en Maddie Raedts (co-oprichters van IMA).

NL